‘De snoepwinkel’ van Skarpa

‘De snoepwinkel’ van Skarpa

Een schoenenwinkel maar dan net even anders. Wie (letterlijk!) tussen de kunstzinnig ingerichte etalages door de fraai aangeklede winkel van Skarpa binnenloopt, weet gelijk dat de zaken hier net even anders worden aangepakt. 

Ferdo en Wilma zijn al dertien jaar gevestigd aan de Hoogstraat 8 in Veenendaal. ‘Daarnaast hebben we sinds enkele jaren ook een filiaal in Rhenen,’ aldus Ferdo. ‘In Veenendaal concentreren we ons op damesschoenen. In Rhenen (Skaravelli) is er een mix van heren- en damesmodellen en daar hebben we de grootste Floris van Bommel collectie in de omgeving. Aan de inkoop van onze collectie besteden we veel aandacht. Meerdere malen per jaar gaan we op pad om de nieuwste trends in te kopen op schoenenbeurzen in Italië en Duitsland. Daardoor zijn we verzekerd van een onderscheidende collectie en veel diversiteit in (kwaliteits)merken. Zo bieden we voor elke smaak de juiste schoen!’

‘We zijn er trots op dat we in de loop der jaren een vaste klantenkring uit binnen- en buitenland hebben opgebouwd.’ Komt u ook langs voor een bezoekje aan Skarpa? U bent van harte welkom!