‘Waarom zou ik wachten?’

‘Waarom zou ik wachten?’

‘Toen bekend werd dat de de PROACE Electric besteld kon worden was Tim er als de kippen bij’, vertelt Diderik van Gent. ‘Eigenlijk zoals we Tim ook kennen, altijd alert op nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarnaast ook een bewuste keuze waarmee hij zijn wagenpark op de meest duurzame manier uitbreid.’

De samenwerking tussen Rodenburg en Van Gent is niet nieuw. Al jaren weten deze twee Veense bedrijven elkaar te vinden en zijn er mooie opdrachten over en weer gegund. Waar anderen kijken naar de laagste prijs, kijken zij vooral naar de mens. ‘Uiteindelijk komt het erop neer of ze voor je klaar staan als dit nodig is’, geeft Tim aan. Die betrokkenheid is nodig voor een goede relatie en is veel meer waard dan alleen de laagste prijs.

Vooruitstrevend
‘Vernieuwen doen we niet om het vernieuwen’ verteld Tim. ‘Maar als ik kansen zie die goed zijn voor het bedrijf of onze directe omgeving dan ga ik er wel voor! In dit geval denk ik zelfs beiden. Goed voor onze omgeving omdat we zonder uitstoot door Veenendaal rijden. Maar ook goed voor ons bedrijf. De komende jaren gaat er veel veranderen en dan zit ik met een volledig elektrische bus nu alvast goed. Los daarvan wil ik graag nu al de stap maken met het verder verduurzamen van ons wagenpark. Van Gent biedt nu deze oplossing dus waarom zou ik wachten!?

Gemak en zekerheid
Omdat we nog niet alle ervaringscijfers hebben, is ons advies geweest om te gaan voor een Full Operational Lease. Hiermee heeft de klant zekerheid over de kosten en kan hij onbezorgd de kilometers gaan maken. Als Toyota iets op de markt brengt kan je er van op aan dat het goed is. Om dit te bevestigen biedt Toyota maar liefst vijf jaar (standaard op elke Toyota) óf een miljoen kilometers garantie. Dat is echt uniek in de markt.

Duurzaam en praktisch
Natuurlijk wil ik dat deze keuze niet alleen duurzaam maar ook praktisch blijkt te zijn. Diderik heeft mij gegarandeerd dat deze keuze niet gaat tegenvallen en dus vertrouw ik daarop. Natuurlijk weet ik dat het laden langer duurt dan even tanken. Maar als wij deze bus vooral
lokaal inzetten dan gaat dat met een actieradius van dik 300 kilometer geen probleem zijn. Onze meeste werken zitten binnen een straal van 125 kilometer en daarnaast kan je 80% in een half uur snel laden.

www.vangent.nl