15 jaar Vallei Auto Groep

15 jaar Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep, de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in de Vallei-regio, viert dit jaar haar vijftienjarige jubileum. 

Vallei Auto Groep, de officiële merkdealer van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in de Vallei-regio, viert dit jaar haar vijftienjarige jubileum. In 2003 besloten De Haas Veenendaal en Scherpenzeel, autobedrijf de Jong in Ede en Ackermann in Wageningen te fuseren. Vallei Auto Groep staat de komende periode graag stil bij deze mijlpaal en viert dat met interessante acties.

“Misschien klinkt 15 jaar nog niet zo oud, er zit echter wel ruim 165 jaar ervaring achter de bedrijven die sinds 2003 samen ‘Vallei Auto Groep’ vormen,” aldus Bert de Kroon, algemeen directeur van het bedrijf die samen met aandeelhouders Arend Flier en Frans van Tuijl de leiding vormt van Vallei Auto Groep . “Die royale ervaring en het feit dat de krachten op het juiste moment werden gebundeld, heeft geresulteerd in de mobiliteitsaanbieder die we vandaag de dag zijn. Verspreid over vijf vestigingen en vier locaties, biedt Vallei Auto Groep een totaalpakket aan mobiliteitsdiensten. Dat betekent dus niet alleen de verkoop (nieuw en gebruikt) van genoemde automerken.” 


“De klant kan voor alle facetten rondom mobiliteit bij ons terecht. Denk hierbij aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en een speciaal voor de zakelijke markt ingericht ‘business center’ hebben wij een antwoord op elke mobiliteitsvraag.”

 “De afgelopen vijftien jaar heeft de autobranche enorme ontwikkelingen doorgemaakt. De rol van mobiliteit is, mede door de veranderende online wereld en bijvoorbeeld ‘connected cars’, sterk gewijzigd. Die trend vraagt om een andere klantaanpak en een passende marktbenadering. Met onze nieuwe klantbelofte ‘Vallei Auto Groep laat je thuiskomen’ benadrukken we dat we er alles aan doet om de wensen van de klant op mobiliteitsgebied waar te maken en iedereen ‘met een goed gevoel’ op weg te helpen.  Dat doen we elke dag opnieuw met ruim 260 medewerkers. Per slot van rekening draait het bij ons uiteindelijk allemaal om tevreden klanten.”

 

“Bij Vallei Auto Groep hebben we de afgelopen vijftien jaar bepaald niet stilgezeten. De panden zijn stuk voor stuk grondig verbouwd en aangepast aan de eisen van de tijd. Met ludieke, opvallende acties en evenementen hebben we Vallei Auto Groep een eigen gezicht gegeven. Denk hierbij aan de succesvolle cabriotours, speciale ‘vader/zoon’ dagen en vele modelintroducties die we, afhankelijk van de doelgroep, op een verrassende wijze vorm hebben gegeven. Daarom pakken we ook de komende maanden uit met leuke en interessante acties. Houd hiervoor onze website www.valleiautogroep.nl/15years in de gaten. Er vallen mooie prijzen te winnen zoals gratis onderhoud aan uw auto. Tevens introduceren wij bij al onze merken speciale ’15 Years Editions’ waarbij royale kortingen worden gehanteerd op zakelijke- en private lease tarieven.”

 

“De tijd vliegt en daarom staan wij graag stil bij dit mooie jubileum. En daar laten we onze klanten heel graag van profiteren!” zo besluit Bert. Bezoek een van de vestigingen Van Vallei Auto Groep of kijk op www.valleiautogroep.nl voor meer informatie.