Afspraak is meer dan afspraak!

Afspraak is meer dan afspraak!

Elektrotechniek Jan de Koning kwam oorspronkelijk alleen voor de elektriciteit, maar creëerde uiteindelijk een geheel nieuwe werkomgeving voor zijn klant. Inclusief lichtplan en de basis voor een efficiënt data-netwerk. 

Het bedrijf ProQare vertelt over de samenwerking: ‘Onlangs is ons bedrijf ProQare Packaging BV verhuisd naar een nieuw kantoor. De verlichting was behoorlijk verouderd en er hingen vergeelde TL-buizen. Geen prettig “werklicht” dus. Jan heeft alle verlichting vervangen in prachtige ledverlichting: vierkante tegels met een hoge lichtopbrengst, wat een zeer prettig en efficiënt “werklicht” geeft. Het resultaat is werkelijk prachtig! Ook heeft Jan alle elektra-en datavoorbereidingen gedaan zodat voor het ICT-bedrijf de juiste basis werd gelegd, om alle hardware hierop aan te sluiten. Tevens is alle databekabeling gecontroleerd en daar waar nodig voor ons uitgebreid.

Jan is een vakman eerste klas! Uiterst correct en vriendelijk en: afspraak is afspraak. We hadden nog wat technische vraagstukken waar wij zelf niet uit kwamen, waarbij we Jan altijd om advies konden vragen. Hij was zelfs bereid om extra hand- en spandiensten te verlenen bij de oplevering van ons kantoor, waar we erg mee geholpen waren. Service staat bij Jan de Koning voorop!’