Bekwaam in elk dakraam

Bekwaam in elk dakraam

De dakramenspecialist van Veenendaal, Carré Dakramen, heeft meer dan zevenhonderd modellen van Velux. Wil je het dakraam zelf monteren? Of wil je het vakkundig laten plaatsen? De keuze is aan jou! 

‘Velux is de Mercedes onder de dakramenfabrikanten’, vertelt eigenaar Carlo Rebergen ons. ‘We hebben een breed assortiment met vier verschillende lijnen: nieuw, zo goed als nieuw, gebruikt en een budgetmerk gemaakt bij Velux.’ Alle gangbare maten zijn vertegenwoordigd en de dakramen zijn verkrijgbaar in kunststof of hout.

Steeds vaker komt de vraag vanuit de markt om het dakraam te laten monteren, vanwege het gemak en de zekerheid van een vakkundige montage. ‘Ons montageteam laat zich niet tegenhouden door slecht weer. Zo kunnen zij bij regen een soort tent op het dak plaatsen, die geen druppel doorlaat. Van binnenuit wordt het dakraam geplaatst.’

Doe-het-zelvers
Een mogelijkheid bij een niet naar behoren werkend dakraam kan zijn dat het vaste frame blijft zitten en alleen het draaiende deel vervangen wordt. Voor doe-het-zelvers een goedkope én makkelijke oplossing.