Ben jij er dit jaar bij?

Ben jij er dit jaar bij?

Na een geslaagde editie in 2017 zijn Esther van Kesteren-Caron van MUM’s Closet en Moniek Smits van hét stadblad van Veenendaal en omstreken, Hip & Happening, in de winter weer om tafel gaan zitten. Vorig jaar hebben ze dé manier gevonden om Veenendaalse onderneemsters op de kaart te zetten en dit jaar willen ze dat nog meer gaan doen!

Afgelopen week zijn de uitnodigingen weer de deur uit gegaan naar de leukste onderneemsters uit Veenendaal. Of het nu een retailzaak, horecaonderneming, organisatie of stichting betreft, dat maakt niets uit. Elke enthousiaste onderneemster heeft een uniek bedrijf. Esther en Moniek vinden het nog steeds fantastisch om deze dames aan elkaar te koppelen. Samen sterker, is het motto. In samenwerking met Mango's Cantina y Bar Veenendaal en Styled4you is er een leuk programma samengesteld.

Media-aandacht en borrel

De ondernemende vrouwen kunnen het volgende verwachten: De special ‘Women in Business’ in de Hip & Happening, een ‘Women in Business’-flyer met hele leuke acties en een gezellige borrel bij Mango's Cantina y Bar Veenendaal om bruisende ideeën met elkaar uit te wisselen. Govert Govers van Styled4You zal die avond bovendien aanwezig zijn om de aanwezige onderneemsters weer krachtig op de gevoelige plaat te brengen. En als laatste volgt een Facebookactie waarbij de onderneemster uitgelicht wordt.

Kortom de onderneemsters van Veenendaal worden weer eens flink in de spotlights gezet!