Bij Jubel! is het elke dag feest

Bij Jubel! is het elke dag feest

Pas 25 jaar oud was Renske Bor, toen zij twee jaar geleden kinderdagopvang Jubel! oprichtte. Een bijzonder dagverblijf in Veenendaal, dat werkt vanuit een christelijke visie. Een plek waar niet alleen de kinderen maar ook de ouders zich welkom voelen!

‘Onze pedagogisch medewerkers zijn positief en uitdragend christen. Het team is daardoor heel hecht, en dat stralen we uit naar de ouders,’ vertelt Renske. ‘Onze christelijke visie gaat als een rode draad door de dag heen, en uit zich in alles wat we doen. Ik vind het belangrijk dat ieder kind gezien wordt, en dat zowel ouder als kind zich hier prettig voelt. De opvang is vrolijk, ontwikkelingsgericht en spelenderwijs. Maar bovenal is het persoonlijk, zowel naar de ouder toe als het kind.’

Er is animo voor de missie en visie van de opvang, want in januari wordt een tweede locatie geopend. Vanaf dan biedt Jubel!, in samenwerking met muziek-, dans- en toneelschool Elevate, thematisch peuterwerk dat peuters meeneemt in de wereld van muziek, dans, drama en kunst.