Bij Lisa staat schoonheid voorop

Bij Lisa staat schoonheid voorop

Wie Lisa van Dijk in haar salon hoort vertellen over haar werk, kan onmogelijk vermoeden dat ze pas 22 jaar oud is. Lisa is een professional die weet waarover ze praat. Twee jaar geleden opende ze haar schoonheidssalon Bellezza Avanti in het Petenbos.

Veens. bezocht Lisa in haar salon aan de Bosmuislaan. ‘Kom maar achterom, hoor’, zegt ze vriendelijk als we een afspraak maken. Het is goed toeven bij Bellezza Avanti. Neutrale kleuren en rustgevende muziek zorgen voor een prettige sfeer.

Ervaring
‘Tijdens mijn stages heb ik veel ervaring opgedaan’, vertelt Lisa. ‘Leuk en leerzaam, maar ik ontdekte toen vrij snel dat ik mijn eigen baas wilde zijn. Ik wil buiten de lijntjes kleuren en mijn eigen koers bepalen.’ En dat doet ze goed. Lisa opende haar eigen salon vrij snel na het behalen van haar diploma als allround schoonheidsspecialiste.

Schoonheid voorop
‘Bellezza Avanti betekent schoonheid voorop’, vertelt Lisa. En die echte schoonheid komt van binnenuit. ‘Ik werk met het merk Cenzaa, zij hebben het complete plaatje waar ik naar op zoek was. Cenzaa biedt een complete lijn producten die zich richt op huidver­zorging, huidverbetering, de buiten- én de binnenkant. Een mooie huid heeft alles te maken met een goede lifestyle. We boeken mooie resultaten met Cenzaa.’

Uitstraling
Aan een gezicht is veel af te lezen. Ben je moe, gestrest of juist uitgerust? Jouw huid en uitstraling ver-tellen een verhaal. ‘Lekker in je vel zitten is niet alleen een kwestie van een goede crème gebruiken. Ik help mijn klanten ontspannen. Veel klanten vertellen me dat ze zich na een behandeling de rest van de dag helemaal zen voelen. Dat geeft voldoening!’, vindt Lisa.

Ook benieuwd geworden? Een afspraak kunt u heel gemakkelijk inboeken via www.bellezzaavanti.nl/online-reserveren. Schoonheid voorop!