BloemRijk online brengt bloemengroet in heel Nederland

BloemRijk online brengt bloemengroet in heel Nederland

In de winkels van BloemRijk in Achterberg, Veenendaal en Rhenen kun je natuurlijk volop bloemeninspiratie opdoen mét gratis advies. Verder is er een keur aan accessoires te koop. 

Maar als particulier kun je eveneens online je bloemen bestellen voor bezorging in heel Nederland. Als een boeket voor 14.00 uur wordt besteld, wordt het nog dezelfde dag in de regio Rhenen-Veenendaal bezorgd.

‘Wij willen ondernemers ontzorgen’, zegt Jan van de Kolk. ‘Wat is er mooier dan iedere week een verse bos bloemen op tafel, op de balie en in de vergaderzaal? Daar wordt iedereen vrolijk van. Bovendien is een mooi verzorgd boeket een bloemengroet aan de medewerkers en zakenrelaties’, aldus Gert van de Kolk.

Duurzaam tot in de haarvaten
Via de webshop www.bloemrijk.net kun je voor alle gelegenheden heel eenvoudig 24/7 bloemen bestellen die door heel Nederland worden bezorgd. Op het bloemenkaartje wordt zelfs het bedrijfslogo gedrukt. Binnen www.bloemrijk.net werken zo’n 100 bloemisten uit alle windstreken samen.

Van tevoren inplannen
Altijd druk? Geen probleem. Speciale momenten kun je al een maand van tevoren inplannen, zodat bijzondere momenten niet worden vergeten. Tussentijdse wijzigingen zijn altijd mogelijk. Zakelijk bloemen bestellen, eventueel met een leuke attentie, wordt zo wel heel erg gemakkelijk. Betalen kan heel gemakkelijk via iDeal, Mastercard, American Express en PayPal en aan het einde van de maand krijg je een digitale verzamelfactuur.

Vrijblijvend proefaccount
Interesse? Maak dan voor een vrijblijvende kennismaking een proefaccount aan, zodat je zelf kunt ervaren hoe het systeem werkt. Onder de nieuwe klanten wordt een abonnement verloot voor een jaar lang gratis bloemen. Een boeket afgestemd op het seizoen.