Trendy raambekleding voor iedere ruimte!

Trendy raambekleding voor iedere ruimte!

Wanneer het buiten langer donker is en het overdag soms grauw en weinig zonnig, is er niets fijner dan dat er heerlijke gordijnen in uw woning hangen. Wij hebben een breed scala aan gordijnstoffen. Van hele zware dicht geweven stoffen, tot hele lichte en luchtige stoffen.

Wat zo fijn is aan een luchtige stof, in vaktermen de inbetween, is dat het licht nog voldoende binnen kan komen. En wanneer het donker is en binnen de kaarsjes branden en de sfeerverlichting aangaat, de gordijnen dichtgeschoven kunnen worden voor de duisternis buiten. Door een lamp in uw vensterbank te plaatsen, creëert u een soort lichtbarrière. Hierdoor wordt de inkijk veel minder.

Warme uitstraling
Gordijnen geven ook een warm, geborgen gevoel. Zelf hebben wij in onze woning een inbetween stof hangen op een rails met wave plooi. Is het overdag erg donker, dan schuif ik de gordijnen zo ver mogelijk open. Door deze mooie en strakke plooi wordt het een plat pakket. En ’s avonds als het donker is en we tijd hebben om even te relaxen, schuiven we de inbetween graag dicht. Met vouwgordijnen bereikt u hetzelfde effect, maar deze worden meestal gecombineerd met andere raamdecoratie. Een mooie vouwgordijn dat een paar segmenten naar beneden hangt, in combinatie met een inbetween of een zwaarder overgordijn ziet er supermooi uit en voelt gezellig.

Denk bij het maken van uw keuze ook aan wat u wilt bereiken met uw raambekleding. De stoffen van gordijnen en vouwgordijnen absorberen het geluid in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan geluiden van speelgoed of het praten van meerdere personen. Kiest u voor een strak en modern interieur, dan is de kans groot dat het hol klinkt in huis. Door te kiezen voor stoffen raambekleding kunt u dit voor een groot deel oplossen. Er is zoveel keuze in kleuren, materialen, plooien en modellen dat er voor iedere smaak iets moois te vinden is.

Bunt Stoffering
Liniestraat 28a | 4051 BP Ochten
(0344) 70 10 23 | (06) 16 52 88 73
info@buntstoffering.nl | www.buntstoffering.nl
Facebook: @wijmakenvanuwhuiseenthuis
Instagram: @buntstoffering