Comfort met een airco van Van Westreenen

Comfort met een airco van Van Westreenen

Grote kans dat er wéér een snikhete zomer voor de deur staat. Met een airco van Van Westreenen Elektrotechniek breng je comfort in de onaangenaam warme woonkamer, slaap­kamer of kantoorruimte.

Zo’n airco blaast niet alleen koele lucht de kamer in. Integendeel. Tempe­ratuur, maar ook luchtvochtigheid blijven overal in de ruimte op een constant aangenaam, vooraf ingesteld niveau. Airco’s kunnen ruimtes ook verwarmen – een pluspunt als het buiten weer kouder wordt.

Het zijn ook niet meer de energieslurpers van vroeger. ‘We hebben uit­gebalanceerde systemen in huis die met minimaal energie­verbruik een optimaal rendement en comfort gene­reren’, aldus Jerfaas van de Westeringh. ‘Ook zijn ze niet per se wit; kleur of met houtprint kan ook.’

Merken in elk segment: van Midea en LG, tot Mitsubishi en Daikin. Misschien een idee om tegelijk met de airco (vanaf zo’n duizend euro draait-ie al) energiebesparende zonnepanelen aan te leggen. Ook een specialisme van Van Westreenen Elektro­techniek.

Bij de aankoop van een airco geldt: hoe vroeger in het seizoen, hoe eerder in huis. Wacht dus liever niet tot de zomer. Van Westreenen Elektro­techniek voert alles in eigen beheer uit en is STEK-erkend.

www.westreenen.nl