Discipline kun je leren

Discipline kun je leren

Discipline kun je leren is een persoonlijke training voor pubers die hun motivatie voor schoolwerk even kwijt zijn. Kitty de Nijs van KITZ-Coaching geeft leerlingen handvatten om afleidingen de baas te blijven en zo hun eigen verantwoordelijkheid te nemen.

'Ik snap hen wel', aldus Kitty. 'Pubers hebben heel veel aan hun hoofd. Netflix, sport, een bijbaantje, vrienden, sociale media… allemaal zaken die zoveel leuker zijn dan schoolwerk.' Voor veel ouders is het daarom de vraag hoe ze kinderen nog gemotiveerd krijgen om huiswerk te maken en geconcentreerd te leren. Het antwoord is eenvoudig: door een goede planning, betere focus, doorzettingsvermogen en discipline. Dit is dan ook de rode draad in de trainingen van Kitty. Zo ervaren leerlingen op een positieve manier dat discipline uiteindelijk tot meer vrije tijd leidt.

Het traject bestaat uit gemiddeld drie tot vijf bijeenkomsten van een uur, afhankelijk van de situatie. Discipline kun je leren is een uitvergroting van een gedeelte uit de training Ik Leer Leren. Beide trainingen zijn geschikt voor wel zowel onderbouw als bovenbouw. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kitty.