DOVO-special: Bizprove

DOVO-special: Bizprove

Jij hebt de beste mensen in jouw bedrijf werken. Jouw mensen zijn de crème de la crème binnen hun vakgebied. Hierop heb je ze natuurlijk geselecteerd, geen amateurs in jouw bedrijf!

Dit zagen wij, Bob en Maarten, maar al te vaak bij onze klanten. Medewerkers met de beste specialisa-ties worden aangenomen. Niet veel later komt de teleurstelling. Er komt niet uit wat je verwacht had. Jij dacht te gaan groeien. Met deze mensen zou je kunnen vliegen, maar het tegendeel is helaas waar.

De specialisten die je binnen hebt gehaald worden het maar niet eens. Ze hebben allemaal het beste idee. Blijven overleggen om de perfecte oplossing te bedenken zonder tot uitvoering over te gaan. De reden is simpel: de mensen in jouw bedrijf sluiten qua persoonlijkheid niet op elkaar aan.

Wij hebben toen onze kennis bij elkaar gebracht. Dit heeft geleid tot de online oplossing Bizprove die in kaart brengt waar de schoen knelt. Door goed te kijken naar wie de mensen binnen jouw bedrijf zijn, waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden.

Wij helpen je graag verder door je inzicht te geven om de kracht van jouw mensen te benutten en te laten groeien. Zodat jij jouw doelen kunt realiseren. Ons motto: Empower people, Grow your business.

Foto: www.miriamvanleeuwenfotografie.nl