Een keer iets anders geven dan speelgoed? Geef een sieraad!

Een keer iets anders geven dan speelgoed? Geef een sieraad!

Soms vind je het leuk om eens iets originelers te geven dan speelgoed. Als kinderen leren klokkijken merken wij dat zij genieten van hun eigen horloge, daarom verkopen ze bij Laméris Prisma Coolwatch kinder­horloges. Die zijn duidelijk afleesbaar en gunstig geprijsd.

Vindt jouw dochter jouw Trollbeads armband leuk, maar is zij er net iets te klein voor? Dan kan jij voor haar een Bellini armband kopen. Nelleke: 'Je bent nooit te jong om met sieraden te beginnen, zo hebben wij naamplaatarmbanden voor pasgeboren baby's.' Bij Bellini kun je kiezen uit veel soorten bedels, leuk als cadeau voor een zwemdiploma of een verjaardag. Een ringetje of hangertje blijft ook bijzonder om te geven.

Kerst staat weer bijna voor de deur, de ultieme gelegenheid om iemand anders of jezelf te verwennen met een prachtig sieraad of horloge.

Occasion
Wist je al dat juwelier Laméris als enige juwelier in Veenendaal ook occasion sieraden verkoopt? Daar kun je ook andere type sieraden vinden, dan die zij in hun vaste nieuwe sieradencollectie verkopen.
Juwelier Laméris kan jouw sieraden een tweede leven geven door ze voor jou via de occasion te verkopen.

Nelleke: 'Afgelopen oktober bestonden wij 45 jaar en om dat te vieren hebben wij een aantal leuke aanbiedingen. Houd onze Facebookpagina of Instagram in de gaten!'