Jan Gerritsen van Leppers Zonwering in Veenendaal

Jan Gerritsen van Leppers Zonwering in Veenendaal

Leppers Zonwering in Veenendaal is echt een begrip in de omgeving als je het hebt over binnen- en buitenzonwering. Ook op het gebied van buitenleven kan je tegenwoordig bij Leppers terecht. Wij zitten met wat vragen en laten de expert aan het woord.

Jan, wat zijn de vernieuwingen die we tegenwoordig zien op het gebied van buitenzonwering?
De laatste jaren zie je dat de consument zich steeds meer richt op groener wonen. Wat je in de zonweringswereld steeds vaker gaat zien zijn screens of rolluiken die werken op zonne-energie. De solarscreens of -rolluiken worden aangedreven op zonneenergie en hebben geen stroomkabel. Hierdoor hoeft er geen gat in uw woning te worden geboord en heeft u geen hinder van bedrading. De Solar is te bedienen middels een afstandsbediening of zelfs via een app op uw telefoon. Dat laatste is helemaal handig, want hiermee kunt u uw zonwering op elke gewenste plek bedienen.

De keuze is reuze in de zonwering. Wat adviseer jij mensen die door de bomen het bos niet meer zien?
Door de juiste vragen te stellen kom je er al snel achter wat de klant zoekt. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen screens en rolluiken. Voor een slaapkamer kan men veel beter een rolluik kiezen omdat dit de slaapkamer verduistert. Maar is het bijvoorbeeld voor de keuken, dan is een screen weer fijner omdat je dan contact blijft houden met de  buitenwereld. Wij vinden het erg fijn om met de klant mee te denken om zo de best mogelijke oplossing te vinden voor de binnen- of buitenzonwering.

Oké, ik wil andere binnen- of buitenzonwering maar heb nog geen idee wat ik wil en waar ik moet beginnen. Ik ga langs bij Leppers Zon wering. Hoe gaan jullie te werk?
We hebben een showroom waar eigenlijk alles te zien is van buiten- tot binnenzonwering. Meestal loopt de klant daar eerst binnen. Aan de hand van dat gesprek maakt mijn collega een afspraak en bezoek ik de klant thuis om een vrijblijvende offerte te maken. Omdat alle zonwering maatwerk is, kom ik altijd bij de klanten langs om de maten op te meten.

Hebben jullie nog een leuke korting in deze gure wintermaanden?
Zeker. Van 1 december tot 1 maart hebben we een aantrekkelijke winterkortingsactie van 10% korting op iedere aankoop.