Fietsen maar!

Fietsen maar!

Centraal in Overberg is Tweewielerspecialist Rijk van den Brink gevestigd. Ruim 15 jaar geleden nam hij de bestaande fietsenzaak over. Anno 2018 weten veel trouwe klanten uit de regio de geboren en getogen Overberger en zijn winkel te vinden voor een nieuwe of gebruikte fiets en het onderhoud daarvan.

‘Persoonlijk contact met al m’n klanten, dat is waar het in mijn ogen om draait,’ aldus Rijk. ‘Al van jongs af aan wilde ik fietsenmaker worden. Toen ik 15 jaar geleden de kans kreeg om deze zaak over te nemen, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Doordat ik de winkel alleen run, ken ik praktisch al m’n klanten. Met dat ècht persoonlijke contact maak ik het verschil. Ik merk dat de klanten dat ook waarderen.’

Speedbike
Bij Rijk van den Brink kan je terecht voor een fiets van de kwaliteitsmerken Gazelle, Batavus of Thompson. ‘Op dit moment zijn speed- bikes erg in trek. Deze halen een snelheid van 35 km/u en zijnzodoende een goed alternatief voor woon-werkverkeer.’ Huren is ook mogelijk. ‘Met een paar collega’s op de mountainbike de natuur in de omgeving verkennen, kan ik iedereen aanraden!’ zo besluit Rijk.