Flexibel en voordelig een container huren!

Flexibel en voordelig een container huren!

Verbouwplannen? Of zit je er middenin en kom je erachter dat een stortcontainer toch wel heel handig is? Bel dan even naar REST.NL.

Daar hebben ze voordelige containers te huur in alle soorten en maten en het fijne is, ze zijn erg flexibel. Zelfs als je ’s avonds belt is het geen probleem. De container staat de volgende ochtend bij jou op de stoep op jouw gewenste tijdstip. En ze halen hem ook weer op als hij vol is. We nemen een kijkje op de afvalstort van REST.NL (voorheen Donkelaar containers).

Marjon Trouwborst, eigenaresse van de container & afval- specialist springt behendig uit de vrachtwagen. Haar dag begon al om 6.00 uur. Met de vrachtwagen heeft ze zelf al een aantal vaste klanten voorzien van een container. Om 7.00 uur is ze net op tijd terug op de zaak om de auto’s voor haar personeel klaar te zetten.

ZAKENVROUW & MANTELZORGER
Marjon: 'Ik ben altijd als eerste op de zaak en ik ga ook als laatste weg. Ondernemen heb ik van huis uit geleerd (Vishandel Rosendaal). Mijn werk is mijn hobby, ik vind het echt heel leuk. Als ik er geen plezier in zou hebben zou ik stoppen. Ik heb gouden jongens in dienst, ik kan altijd op ze rekenen'. Dat biedt mij de gelegenheid om dagelijks op bezoek te gaan bij mijn moeder. Ze is zorgbehoevend en ik ben haar mantelzorger. Ik vind het niet erg, ik doe dat met alle liefde. Om een uur of 16.00 ga ik weer terug naar de zaak, vang de jongens op en om 19.00 uur kom ik thuis. Dan heeft mijn man gekookt.'

HUIS ONTRUIMEN
Buiten wordt er volop afval gestort. Bij REST.NL kan je ook terecht om een huis volledig te laten ontruimen. ‘Dat ontruimen is een klusje waar veel mensen tegenop zien, vaak is er een dierbare overleden. Wij nemen de klus volledig uit handen. Bij ons kan je ook terecht voor het storten van oud ijzer en oud papier.’

Ook een container nodig? Bel vrijblijvend voor meer informatie.