Frisse, nieuwe locatie voor So Beauty

Frisse, nieuwe locatie voor So Beauty

Ontspanning begint bij So Beauty al vóór binnenkomst, via het online boekingssysteem makkelijk zelf een afspraak inplannen tot parkeren precies voor de nieuwe voordeur van de schoonheids- en pedicuresalon. Nieuwe voordeur? Jazeker! So Beauty is verhuisd van de Zandstraat naar het makkelijk te bereiken adres aan de Fokkerstraat nummer 30b. 

Bij binnenkomst in de frisse, open entree van So Beauty ben je even helemaal weg uit de drukte van alledag. In de gezellige, ruim opgezette ontvangstruimte trekt een zachtroze, velvet retrosofa de aandacht. Een heerlijke plaats om even tot jezelf te komen voor je plaatsneemt in een van de ruime behandelkamers.

Parkeren voor de deur!
Naast de opening van het nieuwe So Beauty ‘thuis’ is er nog een nieuwe ontwikkeling: op maandag en dinsdag wordt Sonja ondersteund door een extra pedicure: Diana van de Pol. Kom gerust eens kennismaken. Dit betekent namelijk nog meer tijd voor nieuwe klanten.

Décaar Paris: jonge upcoming verzorgingslijn
‘Zowel het schoonheids- als pedicurevak hebben mijn hart gestolen. In beide werelden kun je mensen écht helpen en daarnaast ook laten genieten. In de schoonheidssalon werk ik met het product Décaar Paris. Een jonge en upcoming verzorgingslijn die snel naam maakt in de beautyindustrie. Décaar komt regelmatig met nieuwe behandelmethoden, mijn klanten en ik zijn enthousiast’, vertelt Sonja.

Sinds kort werkt Sonja ook met de producten van NEOVA en met microneedlingapparatuur. Door de micronaaldjes krijgt de aanmaak van collageen een boost en wordt de ontwikkeling van elastine gestimuleerd, de verzorgings­producten van NEOVA completeren het geheel. De microneedling techniek is revolutionair en maakt echt het verschil voor de verouderende huid. Huidverbetering en jeugdigheid is het resultaat!


Afspraak maken? https://sobeautysalon.nl/ 
• Gezichtsbehandeling
• Verven
• Harsen
• Pedicure
• Laser schimmelnagels
• Microneedling