Gewoon genieten van goede sigaar

Gewoon genieten van goede sigaar

Al 85 jaar lang is tabaksspeciaalzaak Van de Loosdrecht een begrip in Veenendaal. De klant vindt er een grote verscheidenheid aan sigaren, sigaretten, pijpen, waterpijpen en bijbehorende accessoires. Ook is er een mooi assortiment scheerartikelen te vinden van Edwin Jagger.

De zussen Annemieke en Gerrien staan inmiddels ruim twintig jaar samen achter de toonbank. De dames kregen de ondernemingsdrift «n de kennis van rookwaar met de paplepel ingegoten. Maar na zoveel jaar was het tijd voor wat verandering. Daarom is zojuist de zaak volledig verbouwd en daarmee klaar voor de toekomst.

In de vernieuwde winkel is meer ruimte voor long fillersigaren, zodat de dames een ruimer aanbod kunnen aanbieden en nog specialistischer kunnen adviseren. Ook is er een heuse rooklounge ingebouwd. Daar kunnen klanten, onder het genot van een drankje, direct genieten van hun sigaar. Voor groepen organiseren Annemieke en Gerrien op maat gemaakte avonden, met sigaarproeverijen of workshops als sigaren rollen. Teambuilding, vrijgezellenfeestjes, alle groepen zijn welkom!

Een extra service wordt geboden aan diegene die luxe sigaren koopt die bewaard moeten worden onder hoge luchtvochtigheid. Voor hen staat een eigen sigarenkluis ter beschikking waarin de sigaren worden bewaard bij een luchtvochtigheid van minimaal 70%. Dat houdt de kwaliteit van de sigaren optimaal.

Wie bij tabakswaren denkt aan opa, lurkend aan zijn pijp in de rookstoel, heeft het mis. Vooral de pijp is herontdekt door de twintigers en dertigers van nu. Gelukkig is Van de Loosdrecht helemaal voorbereid op deze nieuwe lichting genietende rokers, die snel zijn weg zal vinden naar de splinternieuwe winkel in Veenendaal. Daar heten Annemieke en Gerrien iedereen van harte welkom!