Het Groene Huis, thuis in persoonlijk maatwerk

Het Groene Huis, thuis in persoonlijk maatwerk

In hartje Veenendaal advies krijgen over je hypotheek of verzekeringen? Dat kan bij de onafhankelijke adviseurs van Het Groene Huis. Centraal gelegen en met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, ben je hier altijd welkom!

Erkend financieel adviseur Gerrit van Vulpen: ‘Wij kijken altijd naar de klant en in welke fase van zijn leven hij of zij zich bevindt. Het Groene Huis trekt met je op, in iedere fase van je leven. Misschien ben je starter op de woningmarkt en sluit je voor het eerst een hypotheek af. Heel spannend! Voor doorstromers en over­sluiters is de behoefte aan advies weer heel anders. Sommige klanten zag ik vijftien jaar geleden als jong stel binnenkomen. Inmiddels hebben ze (grote) kinderen, maakten ze carrière en verhuisden ze. Daarmee veranderde uiteraard ook hun financiële situatie. Wij passen producten als hypotheek en verzekeringen daar vakkundig op aan’.

Hoge klantwaardering
Samen met de medewerkers op de backoffice worden alle dossiers persoonlijk afgehandeld. Gerrit: ‘We kennen de klant, hun dossier én we kennen de weg bij de hypotheekverstrekkers.’ Laagdrempeligheid en bereikbaarheid zijn voor Het Groene Huis belangrijke waarden. ‘Al belt de klant drie keer op een dag, geen probleem. We houden je gedurende het hele proces voortdurend op de hoogte van de voortgang binnen je dossier’, legt Gerrit uit. De reviews op de website spreken voor zich; persoonlijk contact en een hoog service­niveau zijn hier heel normaal.

Duurzaam
Wie die Google reviews leest – vooral woorden als vriendelijk, vlot, vaardig, communicatief sterk -, ontdekt al snel dat Het Groene Huis ook ondersteunt bij het verduur­zamen van woningen. Het Groene Huis is dus ook ‘groen’ in de zin van duurzaam? Gerrit: ‘Ab­soluut. Duurzaam wonen is in trek en nodig voor de toekomst. Logisch, want je kiest daarmee niet alleen voor het milieu, maar ingrepen als zonnepanelen en spouw- en bodemisolatie drukken ook nog eens mooi op je maandlasten.’

Onderscheidend vermogen
Waar Het Groene Huis zich in onderscheidt, is de nauwe samenwerking met het Veense bedrijf Suntech Energy, een expert op het gebied van duurzaam wonen. Gerrit: ‘Als jouw nieuwe of huidige droomhuis wel wat duurzamer kan, helpen wij je zoeken naar een hypotheek waarin de kosten voor het verduur­zamen van je woning worden opgenomen. Dat kan zelfs nog voordeliger zijn dan een duurzaamheids­lening van de lokale gemeente. De moeite waard dus.’

Vrijblijvend binnenlopen
Vanwege de lage rente is het oversluiten van een hypotheek momenteel in veel gevallen gunstig. Laat een adviseur van Het Groene Huis gelijk eens kijken of je verzekeringen up-to-date zijn en wat verduur­zaming je kan  opleveren. Loop eens vrijblijvend binnen of bel voor een afspraak voor een persoonlijk financieel advies. Voel je thuis bij Het Groene Huis.

www.groene-huis.nl