Het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker

Het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker

KNAP! Leren Veenendaal organiseert regelmatig lezingen over opvoeding, onderwijs en pubers. Deze lezingen zijn interessant voor ouders, scholieren en onderwijsprofessionals. De lezingen zijn gratis bij te wonen, je hoeft je alleen maar aan te melden via de website.

Lezing Puberbrein
Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein. In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein. Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor o.a. het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! De lezing is op 23 mei en je kunt je hier aanmelden.

Lezing Leer Leren
John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs geeft een interactieve lezing over de leermethode Leer Leren. John vertelt hoe scholieren slimmer, efficiënter en met meer plezier kunnen leren en hoe de ouder of docent hieraan kan bijdragen. De lezing is op 20 juni en je kunt je hier aanmelden. 

Lezing Op naar de brugklas
Gaat uw kind na de zomer naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing Op naar de brugklas worden ouder en kind voorbereid op deze grote verandering. Met o.a. theorie over het puberbrein en handige tips om de eerste dagen goed te starten. De lezing is op 27 juni en je kunt je hier aanmelden.