Het perfecte cadeautje

Het perfecte cadeautje

De nieuwe kerstprintjes van het populaire onbreekbare servies- en cadeautjesmerk RICE zijn binnen bij POESPAS! In het vrolijke winkeltje naast de uitgang van de HEMA koopt een klant gelijk vier bordjes. 

‘Het merk gaat zo hard, vaak kan ik bepaalde printjes niet eens meer nabestellen’ vertelt Bregje. Veel klanten zijn de RICE spulletjes gaan sparen omdat het zo goed te combineren is. Het zijn daarom dé perfecte cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst’.

De nachtlampjes van ‘A Little Lovely Company’ zijn ook weer volop op voorraad. Je kan kiezen uit de meest schattige uitvoeringen zoals een unicorn, dino’s of wolkjes. Ze zijn er al vanaf €12,95. Nieuw in de winkel zijn de kinderboeken. Grote kleurrijke boeken met mooie prenten al vanaf €10,00.
Wie op zoek is naar een origineel cadeautje dat je niet snel ergens anders vindt, kan bij POESPAS altijd slagen. Het aanbod spreekt jong en oud aan. Enige voorwaarde is dat je wel gek bent op vrolijke hippe spulletjes. Bij Poespas vind je ook leuke kraamcadeautjes voor elke portemonnee.