Heuvelman  Elektrotechniek

Heuvelman Elektrotechniek

Hij is pas 21 jaar en runt nu al zijn eigen bedrijf in elektrotechniek. Robin Heuvelman deed na zijn technische opleiding de nodige werkervaring op. Dat deed hij in loondienst, maar het bloed kroop waar het niet gaan kon. Robin wilde eigen baas zijn.

En dat is gelukt! Als we hem bellen voor een interview, is hij alweer op weg naar een volgende klant. Voor die klant verzorgt hij een renovatieproject in Veenendaal. Met zijn telefoon op speaker en zijn blik op de weg – veiligheid voor alles -, staat Robin ons te woord. ‘Ja, het is druk!’ zegt hij lachend. ‘Ik ben 1 oktober begonnen met mijn eigen bedrijf en sindsdien heb ik nog niet echt stilgezeten.’

Specialist
Robin Heuvelman is elektrotechnisch specialist. Hij verzorgt voor zowel grote als kleine projecten de totale elektrische installatie. Denk daarbij niet alleen aan bijvoorbeeld het vervangen van een meterkast. Ook voor het complexere werk zoals datanetwerken, laadpalen en domotica kan je bij Heuvelman Elektrotechniek terecht. Robin gaat geen uitdaging uit de weg en realiseert projecten van A tot Z, of het nu gaat om het vervangen van verlichting, vernieuwen van de meterkast of het aansluiten van PV-panelen en/of een camerasysteem.

Mogelijkheden
Zoals het een geboren en getogen Veenendaler betaamt denkt hij niet in problemen, maar in slimme oplossingen, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor de complete verbouwing van een huis of bedrijfspand. Robin: ‘Laatst heb ik een grote klus aan de Tuinstraat afgerond. Binnenkort opent aan het horecaplein Bar en Borrels. Er moest daar ontzettend veel gebeuren en daar kwam heel wat creatief denkwerk aan te pas. Nieuwe verlichting en meterkast, installatie van een camera­systeem en het aansluiten van de nieuwe keuken en de barelementen. Ik zeg: hoe complexer, hoe leuker!’

Samenwerken
Goed luisteren naar wat een klant wil en vervolgens die wensen op kwalitatief hoog niveau realiseren. Daar ligt de kracht van Heuvelman Elektrotechniek. Is thuis de meterkast aan vervanging toe? Laadpaal nodig voor de nieuwe, hybride auto? Even Robin bellen. In samenwerking met een groep specialisten om hem heen kan snel, efficiënt en accuraat gewerkt worden. Het motto van Heuvelman Elektrotechniek: wij ontzorgen cliënten!

 

Heuvelman Elektrotechniek: Houtwal 15 Veenendaal