Invictus Online Marketing voor ‘meer, meer en hoger’

Invictus Online Marketing voor ‘meer, meer en hoger’

Onoverwinnelijk; Invictus Online Marketing gaat voor meer, meer en hoger! Hoger in Google, meer websitebezoekers én meer klanten; een onoverwinnelijk trio in online marketing. 

Robin Koorn en Richard van Kampen hebben in de afgelopen tijd niet alleen naam gemaakt in Veenendaal en omgeving, maar ook daarbuiten. De recensies op Google, social media en www.invictusonlinemarketing.nl spreken voor zich.

Richard vertelt: ’Wanneer wij voor het eerst in zee gaan met een klant, is de eerste vraag die wij stellen het belangrijkst, namelijk: ’Waar liggen jullie pijnpunten?’. De mogelijkheden online zijn eindeloos, maar willekeurig met hagel schieten is natuurlijk niet zinvol. Daarbij speelt vaak ook dat budgetten niet eindeloos zijn. Zaak is daarom vooral goed te weten wat het uiteindelijke doel is van onze klant. Op die manier kunnen we gericht een concreet online marketingplan opstellen en uitvoeren om resultaten te behalen.’

Salesfeed
Daarnaast bieden deze online marketeers de softwaretool Salesfeed aan. Een bijzonder handige tool. Het laat je namelijk exact zien wie, wanneer, hoe lang en welke pagina’s ze op jouw website hebben bekeken. Van nieuwsgierige "concullega’s" tot potentiële nieuwe klanten; het is concreet zichtbaar. Ook laat Salesfeed zien waar de bezoekende partij precies op geklikt heeft. Erg handig, want het geeft inzicht in de wensen van de eventuele nieuwe klant. Bij een vervolgcontact, bijvoorbeeld een toevallige meeting op een netwerkbijeenkomst, biedt het je net die achtergrondinformatie die van pas kan komen.

Aantrekkelijk design en logische navigatie
Robin vult aan: ’Maar laten we beginnen bij het begin; is jouw website überhaupt vindbaar? En áls de website vindbaar is, is deze wel goed ingericht? Heeft jouw site een aantrekkelijk design met een logische navigatie? Want in leads naar de online omgeving van een bedrijf brengen, daarin zijn we goed.

Zelfs onoverwinnelijk (zegt Robin met een knipoog). Daar aangekomen moet de bezoeker ook “prettig ontvangen worden”, in een omgeving die recht doet aan wat jij als ondernemer wil uitstralen en waar de bezoeker het gevoel krijgt dat jij de oplossing biedt voor zijn of haar probleem. Ook daarin assisteren en ondersteunen wij. De combinatie van het bouwen van websites en online marketing maakt ons sterk en zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.’

Is online voor jou eigenlijk een “ver-van-mijn-bed-show”, maar ben je toch getriggerd door bovenstaand verhaal? Invictus is offline dichtbij te vinden voor informatie of support aan de Wageningselaan in Veenendaal of via (0318) 76 25 90. Zie jij kansen die tot nu toe onbenut zijn gebleven en wil je gewoon eens een second opinion over je huidige online aanwezigheid, inzet, campagnes of simpelweg meer informatie? Maak een afspraak!