Liesbeth Bos -Van den Brandhof over DOVO

Liesbeth Bos -Van den Brandhof over DOVO

In gesprek met Liesbeth Bos -Van den Brandhof van Brandhof Dier & Ruiter, lid van DOVO Businessclub De Heuvelrug.

‘Met 3 voetballende zonen en een voetballiefhebber als man kún je er eigenlijk niet omheen. Mijn jongste zoon voetbalde bij DOVO en op de éérste dag werd ik door een bekende meegevraagd ‘naar boven’ (Businessclub de Heuvelrug red.) en ik ben er eigenlijk nooit meer weggegaan. Gezelligheid en interesse voor elkaar, dát betekent Businessclub De Heuvelrug voor mij. Ik heb er kennissen aan overgehouden, klanten maar ook vrienden. Erg waardevol.

Het DOVO- gala was voor mij één van de hoogtepunten. Zoveel gezelligheid, maar ook saamhorigheid, dat zegt wat. Én, niet geheel onbelangrijk, het heeft ook een groot bedrag opgebracht voor de CLUB. Samen sterk! Op de businessclub vertegenwoordig ik Brandhof Dier & Ruiter. Onze dierenwinkel is bekend evenals onze compleet uitgeruste kliniek voor kleine huisdieren die drukbezocht wordt. Maar niet iedereen weet dat wij op de bovenetage van ons pand 900m2 voor de ruitersport herbergen: alles van Harry’s Horse tot Equiline en van outdoorlaarzen, stalbenodigdheden, hoofdstellen tot bitten; Brandhof Ruitersport heeft het in huis.

Ook voor modieuze bovenkleding kun je hier terecht; ruitersportmode staat daar bekend om. Bovendien wordt de webshop nog dit jaar gelanceerd, dat betekent nóg meer keuze. Ook hebben wij een voedingsdeskundige voor hond, kat en paard in dienst. Zoals voeding voor een mensen het verschil kan maken, geldt dat eveneens voor een dier. Dat wordt vaak vergeten. Kwalen die niet over lijken te gaan, kunnen soms door de juiste voeding verdwijnen.’ Kom eens kennismaken, het is de moeite waard!’