Make-upcollectie van Jennifer Lopez te koop bij Inglot

Make-upcollectie van Jennifer Lopez te koop bij Inglot

Altijd al dezelfde J Lo Glow willen hebben als Jennifer Lopez? Dat kan! Cosmeticamerk Inglot is een samenwerk-ing aangegaan met de Amerikaanse zangeres en actrice. 

Op 26 april lanceerde Inglot wereldwijd een limited make-up-collectie die mede door Jennifer Lopez is ontwikkeld. De make-up is te koop in zo’n tachtig landen wereldwijd, waaronder de drie vestigingen en diverse verkooppunten in Nederland. In de vestiging in Veenendaal kunnen de make-upexperts je alles vertellen over de bijzondere collectie oogschaduw, bronzers en blushes. De kleurenpallets stel je zelf samen, dus je hebt nooit meer kleuren over die je niet gebruikt!

Inglot is al jaren bekend onder professionele make-up artists, die het merk gebruiken voor bijvoorbeeld fotoshoots. Maar ook voor de consument is het nu toegankelijk. In de winkels in Veenendaal, Amsterdam, Amersfoort en binnenkort in Utrecht Hoog Catharijne kunnen alle producten worden uitgeprobeerd. Wil je weten hoe je de perfecte smokey eye maakt? Of hoe je een naturelle dagmake-up in een handomdraai verandert naar een glamoureuze partylook? De dames in de winkel geven workshops waarin ze je alles leren wat je weten wilt.