Momentje van aandacht voor jezelf

Momentje van aandacht voor jezelf

Bij bijacq voor de spiegel word je niet alleen mooier, het is ook even een momentje voor jezelf. Al 26 jaar zit Jacqueline de Bruijn in het kappersvak en sinds 2011 heeft ze haar eigen kapsalon aan de Koenestraat 34. 

Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit klanten die al jaren bij haar komen. En niet alleen om de heerlijke cappuccino, maar vooralomdat Jacqueline verder kijkt dan naar het kapsel alleen.

Jacqueline: ‘Ik ben vooral geïnteresseerd in wat er onder het kapsel zit. Waar wordt iemand blij van en waarom willen ze een bepaalde haarstijl? Als ik daar inzicht in heb, voel ik precies aan wat een klant wil en daarom lopen ze vrijwel altijd tevreden de deur uit. Ik knip zowel mannen als vrouwen. Daarbij volg ik jaarlijks trainingen om van de nieuwste haartrends op de hoogte te blijven.'

Naast topstyliste is Jacqueline ook visagist. Zo verzorgt ze al jaren de make-up en haarstyling voor examenkandidaten die naar het schoolgala gaan. Iets voor jou(w) dochter? Bel vrijblijvend voor meer info.