MOOIXL Een echte nieuwe Veense aanrader!

MOOIXL Een echte nieuwe Veense aanrader!

De dames van MOOIXL; enthousiasme en passie 

voor hun zaak en nog meer voor hun klanten. Die elementen kenmerken hun stijl en aanpak. We brengen een bezoek aan de nieuwe winkel van Maureen Heikamp en Fiona van Kleef. Na een aantal jaar een vast adres geweest te zijn voor dames met een plus size in Ede, hebben zij nu een aantrekkelijke locatie aan de Brouwersgracht in Veenendaal geopend waar een frisse wind doorheen is gegaan.

Maureen: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie. Hier gebeurt het namelijk allemaal. De sfeer­volle gracht, het gezellige Stadsstrand, uitnodigender kan het niet.’ Fiona vult aan: ‘In Ede hadden we een mooie vaste klantenkring opgebouwd. Dames komen graag bij ons door ons eerlijke advies en een aantrekkelijke collectie.   
We hebben beiden zelf de plus size maten gehad, waardoor we exact weten waar de behoefte ligt. Ons nieuwe adres aan de Brouwersgracht zorgt ervoor dat nog meer vrouwen ons leren kennen.’

Gastvrij en gezellig
‘Onze winkel is laagdrempelig, er staat altijd een koffietafel met lekkers klaar. We nemen de tijd voor advies, aandacht en gezelligheid. Dames komen ook regel­matig even binnengelopen voor de gezelligheid, daar houden we van! De goede band met onze klanten typeert MOOIXL, daar doen we het voor! Doordat we hen kennen, kunnen we eerlijk advies geven.’

Vrouwelijk casual met stoere elementen
Op het moment dat we hen bezochten namens de Stadsglossy kregen we hier ook een beeld bij. Aan de koffietafel werd gezellig gepraat met verse koffie en smakelijke boterkoek. Ondertussen wordt een klant geholpen en geadviseerd mét eerlijk advies: ‘Ik zie dat je niet overtuigd bent, niet twijfelen, gewoon niet doen!’. Een huiskamergevoel dát is het goede woord voor de sfeer bij MOOIXL. De collectie is typisch vrouwelijk casual met stoere elementen. Een echte Veense aanrader wat ons betreft!


 

https://mooixlshop.nl/