Myrthe maakt muziek en coacht

Myrthe maakt muziek en coacht

Myrthe heeft een volle agenda. Tussen een afspraak en een fotoshoot in, maakt ze graag even tijd om te vertellen waar ze momenteel zo druk mee is. 'Maar we beginnen met koffie!' zegt ze vrolijk. 

Myrthe was pas twaalf toen haar zangtalent werd ontdekt. Na de middelbare school ging ze naar het conservatorium en de afgelopen jaren deed ze veel ervaring op als zangeres. 'Ik vind het leuk om anderen enthousiast te maken voor zingen. Dat doe ik als vocal coach op scholen, maar ook tijdens vrijgezellenfeesten en conferenties,' vertelt Myrthe. 'Muziek verbindt. Als mensen samen zingen, ontstaat er altijd iets moois.'

Bruiloften
Myrthe zingt vaak op bruiloften: 'Wie muziek zoekt voor tijdens een huwelijksfeest, moet echt even een kijkje nemen op mijn website. Daar kan je me ook beluisteren. Hoe ik mijn stijl omschrijf? Jazzy met een rauw randje!' Als ze niet op een bruiloft zingt, kan je Myrthe tegenkomen op bedrijfsfeesten en borrels. Op 11 oktober trad ze op tijdens het Women in business event van Hip & Happening.