Nieuw: ooglift zonder operatie

Nieuw: ooglift zonder operatie

Heb je last van hangende oogleden? Of merk je dat je blik niet meer zo open is als dat het altijd was? Al vanaf je 25e kan je hier last van krijgen. Vind je een ooglidcorrectie nog een stap te ver? Kom dan eens langs bij 4yourSkin. Daar kan je je oogleden laten liften zonder operatie: namelijk de zogenaamde ‘Plasma Lift’. Nieuwsgierig? Lees gauw verder over deze revolutionaire techniek.

Een ooglidcorrectie is voor veel mensen nog een taboe. Niet alleen omdat het een ingrijpende operatie is, maar ook omdat het ‘verval’ nu eenmaal hoort bij het ouder worden. Maar er is goed nieuws: sinds dit voorjaar kan je bij 4YourSkin je oogleden laten liften zonder dat er een mes of bloed aan te pas komt. De hersteltijd is stukken korter en je ziet vrijwel direct resultaat. Bovendien zijn de kosten een stuk lager.

Hoe dan?
Een soort plasma-pen die negatief geladen is, maakt contact met je oogleden. Hierdoor ontstaat er - simpel gezegd- een soort bliksempje. De warmte van het straaltje zorgt ervoor dat de bovenste huid van je ooglid als het ware krimpt zonder dat er schade wordt toegebracht aan de omliggende huidoppervlaktes. Het resultaat is een zichtbaar jongere en frissere blik. Laura, Maritza en Ingrid -de huidtherapeuten van 4yourSkin- zijn enthousiast over hun nieuwe behandelmethode. Maritza: De behandeling is veilig, mits de cliënt zich goed houdt aan de nazorg. Na de Plasma Liftbehandeling is het ooglid nog wat gevoelig en mag je even geen make-up dragen. Pleisters zijn niet nodig.

Heb je interesse in de PlasmaLiftbehandeling? Kom vrijblijvend langs voor meer informatie of kom naar het Touch of Happiness- event in de Basiliek op 16 mei. Daar voeren ze de behandeling live uit en staan Maritza en Laura klaar om alle vragen te beantwoorden. Ook omtrent alle andere huidproblemen zoals acne, couperose, ontsierende vlekjes en (over)beharing.