• Nieuwe Toyota Corolla: vanaf € 23.995,-
  • 04-toyota-corolla
  • 00-toyota-corolla
  • 10-toyota-corolla-touring-sports
  • 11-toyota-corolla-touring-sports
  • 05-toyota-corolla
  • 06-toyota-corolla
  • 04-stijlvolle-toyota-corolla-touring-sports-debuteert-op-autosalon-van-parijs-1500x1125
  • 07-toyota-corolla

Nieuwe Toyota Corolla: vanaf € 23.995,-

De nieuwe Corolla is per direct bij Van Gent te bestellen en zal eind maart ook in de showroom te vinden zijn. Hij komt direct als sportieve Hatchback, stijlvolle Sedan en ruime Touring Sports op de markt. De prijzen voor de Toyota Corolla beginnen bij € 23.995,-, de Hybrid is leverbaar vanaf € 26.395,-. 

Gilbert van Gent vertelt: ‘De twaalfde generatie staat op een nieuw platform (Toyota New Global Architecture) dat met zijn lage zwaartepunt voor een dynamische rijervaring zorgt. Behalve dat de Corolla spannender dan ooit rijdt, ziet hij er ook nog eens sportiever uit dan alle voorgaande generaties.’

Nieuw tijdperk
De nieuwe Corolla luidt een nieuw tijdperk in voor Toyota. Hij oogt breed en laag en biedt veel rijplezier. Het design van de Corolla is dynamisch en sportief door zijn scherp gestileerde lijnen en LED-verlichting aan de voor- en achterkant. Voor het eerst in de geschiedenis van de Corolla is er keuze uit twee hybride versies: een 1.8 met 90 kW/122 pk Hybride en een sterkere en zuinige 2.0 met 132 kW/180 pk Hybride, beiden standaard geleverd met een automatische transmissie. De Sedan is alleen leverbaar als 1.8 Hybride.

Maximaal comfort en veiligheid
De nieuwe Toyota Corolla is uitgerust met de nieuwste actieve en passieve veiligheidssystemen. De actieve veiligheidssystemen van het vernieuwde Toyota Safety Sense omvatten onder meer een Pre-Collision System (PCS) met dag en nacht voertuigherkenning en overdag fietsherkenning, Adaptive Cruise Control (ACC) met de mogelijkheid om tot 0 km/h af te remmen én ook weer op te trekken, Lane Departure Alert (LDA) met stuurassistentie, Road Sign Assist (RSA) en Automatic High Beam (AHB).

Meer dan 46 miljoen exemplaren
Sinds de introductie van de eerste generatie Corolla in 1966 zijn wereldwijd al meer dan 46 miljoen exemplaren verkocht. Dat maakt de Corolla de bestverkochte personenauto ter wereld. De leaseprijs van de Corolla Hatchback (1.2 Turbo 85 kW/116 pk Comfort 5-deurs) start bij € 319,- per maand exclusief BTW.* De Private Lease-prijs start bij € 349,- per maand inclusief BTW op basis van 48 maanden en 10.000 km/jaar. Beide tarieven zijn gebaseerd op Toyota Financial Services.