Omdat het nu nóg goedkoper kan

Omdat het nu nóg goedkoper kan

Ben je van plan om een nieuwe scooter te kopen? Wacht dan niet te lang, want volgens Ilse van de Weerdhof van X-scooter is dit het juiste moment om een nieuwe scooter aan te schaffen. 'Omdat het nu nog goedkoper kan'.

Om vervuiling tegen te gaan mogen er vanaf 1 januari 2018 namelijk alleen nog scooters verkocht worden die voldoen aan de nieuwe Euro4-norm. Deze milieuvriendelijke modellen zijn echter duurder dan de bestaande Euro2- en Euro3-modellen, die vanaf volgend jaar dus niet meer (nieuw in de winkel) verkocht mogen worden.

'Maar', benadrukt Ilse, 'dat betekent natuurlijk niet dat er niet meer op gereden mag worden. Je kan er nog jaren plezier aan beleven. Kom je dus dit jaar nog een gloednieuwe scooter uitzoeken in onze showroom aan de Nieuweweg, dan kan dat je honderden euro's voordeel opleveren. Alle Euro2- en Euro3-scooters zijn bovendien in november en december extra aantrekkelijk geprijsd.' Bij X-scooter kun je uiteraard ook terecht voor onderhoud en accessoires. En ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Een cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf 5 euro.