OTT Events viert feest!

OTT Events viert feest!

De prachtige special effects op de Rijn week, swingende beats tijdens het Fuze festival, de gezellige wine & bite tour of die leuke borrel van je buren allemaal dingen die mogelijk gemaakt worden door Ott Events!

Door 12,5 jaar ervaring heeft Erik zijn bijdrage mogen leveren aan diverse grote en kleine events. ‘Al die mooie jaren zijn mede mogelijk gemaakt door de leuke samenwerkingen die hebben plaats gevonden’ vertelde Erik 2 november, de dag dat hij het jubileum mocht vieren. Door de creativiteit levert Erik hoe groot het event ook is altijd kwaliteit. Hij gaat met u in gesprek om zo te ontdekken wat de wensen zijn. Naast de drive in show kan hij diverse artiesten verzorgen, maar heb je ook aan het druk werk gedacht? De lichtshow? Of de aankleding van de zaal? U kunt voor het totale concept bij Ott Events terecht. Besef wel als u iets laat organiseren dat u dat dan elk jaar moet blijven doen door het succes!

Naast evenementen verzorgt hij ook diverse activiteiten voor bedrijven. Heeft u een opening of een jubileum? Alles wordt uit handen genomen. Denk aan een wijn arrangement voor echte wijnliefhebbers die uiteraard op locatie wordt verzorgd. Of aan een volledig aangeklede partytent met catering en drive inshow die een extra feestelijk tintje krijgt door ballonnen. Hij levert ook een prachtige ballonwand die met 1 druk op de knop door fontein- spuiters van vuurwerk in het niet verdwijnt. ‘Mensen maken mij helemaal enthousiast als ze over special effects beginnen’ vertelt Erik. Hij verhuurt onder meer vuurwerkshows, lasershows, gasvlammen, CO2 Jets, confetti en streamers. Stuk voor stuk sensatie voor uw event waar natuurlijk nog heel lang over nagepraat zal worden.