Ruim 700 gasten bezoeken succesvol netwerkevent

Ruim 700 gasten bezoeken succesvol netwerkevent

De negende editie van de Haringparty, georganiseerd door Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau, vond op dinsdagmiddag 19 juni plaats in Ede. Zoals elk jaar was het netwerkevent druk bezocht. Ruim 700 gasten ontmoetten elkaar onder het genot van rosé en duurzame haring.

De heerlijke haring, de toplocatie en het mooie weer waren de ingrediënten voor een sfeervolle middag. Om 12.00 uur openden de directieleden van Rabobank Vallei en Rijn en Het oude Politiebureau samen met burgemeester René Verhulst de Haringparty. Mariska de Kleijne, Directievoorzitter bij Rabobank Vallei en Rijn: “Met dit evenement geven we, samen met Het oude Politiebureau, ondernemers uit de regio FoodValley een plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Zodat er mooie nieuwe verbindingen ontstaan.”

Oog voor de omgeving
Edwin van den Oever van Het oude Politiebureau vult aan: “Ook in bereiding van onze gerechten en hapjes betrekken we al jaren ondernemers uit de regio. En omdat we duurzaamheid belangrijk vinden, bieden we haring met het duurzaamheidskenmerk.”

“Dat past heel goed bij onze missie Growing a better world together”, vervolgt Mariska. “Wat is er mooier dan onze gasten laten genieten van heerlijke rosé en eerlijke hapjes, terwijl ze elkaar spreken en goede zaken doen. De perfecte combinatie, toch?”