Schitterende kerstpakketten en gifts bij Complementair

Schitterende kerstpakketten en gifts bij Complementair

Complementair is een hecht familiebedrijf voor relatiegeschenken, kerstpakketten en bedrijfs­kleding. Een bijzondere onderneming waar mensen met een verstandelijke beperking een prettige arbeidsomgeving vinden. Niet voor niets in 2015 onderscheiden met de MVO-prijs van Veenendaal.

De belangrijkste aanleiding voor Marriëtte van Wagensveld om Complementair over te nemen was de handicap van haar dochter Sharon. Een bewuste keuze. Inmiddels is het bedrijf een sociale en innovatieve onderneming, waar onder andere mensen met een beperking op plezierige wijze in hun eigen tempo zinvol aan het werk zijn. Met het inpakken, het te woord staan van relaties of het helpen bij het afleveren van bestellingen.

Er is een divers aanbod van gifts zoals wijnen, Rituals, chocolade, maar ook producten van Walra, Tefal en Samsonite en vele custom made producten. Naast de bekende merken die bij Complementair Workwear zijn te verkrijgen, waaronder Clique, Snickers en Craft, is Complementair dit jaar exclusieve dealer geworden van Helly Hansen.

Ook heeft Complementair twee nieuwe sites gelanceerd: www.work-wear.nl en www.koopkerstpakketten.nl