Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Wil je als ondernemer je online zichtbaarheid vergroten, dan moet je actief zijn op social media. Zonde dus als je daarvoor als ondernemer niet de inspiratie of mankracht hebt. Jouw online uitstraling ventileert namelijk direct wat jij als ondernemer te bieden hebt. Het is de perfecte tool om jouw doelgroep te kietelen en subtiel kennis te laten maken met jouw product of dienst.

Maatwerk
Catch The Wave Concepts helpt je graag op weg met een social­mediapakket. Laat CTWC in jouw bedrijf duiken en een pakket aan content samenstellen, die zij vervolgens via jouw eigen socialmedia­kanalen deelt. Zo ben én blijf je bij jouw doelgroep top-of-mind, terwijl je er zelf geen omkijken naar hebt. Ideaal, toch?
 
Elke 3 maanden een fotoshoot
CTWC plant elke drie maanden een fotoshoot met je in. Voorafgaand aan die shoot wordt de focus bepaald voor de komende maanden, zodat er bijpassend beeldmateriaal kan worden geschoten. Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Jouw foto’s vertellen een verhaal en binnenkort kan niemand meer om jouw verhaal heen!
 
Online adverteren
Wil je direct jouw doelgroep bereiken? Dan kan online adverteren een goede optie voor je zijn. Waar het consistent plaatsen van content zorgt voor naamsbekendheid, focus je je middels een campagne direct op jouw doelgroep.
 
Kom op! Let’s create some impact! Neem contact op met CTWC.

www.catchthewaveconcepts.nl