Van Gent Lease verdubbelt!

Van Gent Lease verdubbelt!

‘Van één naar twee personen weliswaar, maar toch!’ lacht Niels Hardeman van Van Gent Lease. ‘Toen wij drie jaar geleden op 1-1-2015 startten met onze leasemaatschappij voor alle merken hadden we niet kunnen vermoeden dat het zo hard zou gaan.'

Naast onze twee dealerbedrijven van het grootste automerk ter wereld Toyota, kunnen wij de zakelijke klant sindsdien veel breder van dienst zijn. Er is veel vraag naar een lokale partij die een collega-ondernemer van een eerlijk advies voorziet. Zo zien klanten ons. Wij kijken naar de lange termijn van de klant en niet naar de korte termijn voor ons. Een ‘verkeerde’ order van vandaag is namelijk de slechte reclame van morgen én die van overmorgen! 

Zowel voor de shortlease als ook voor een langer leasecontract willen we enthousiaste ambassadeurs maken die zelf ook de volgende auto bij ons bestellen. Uw persoonlijke leasepartner voor alle merken! ‘Van begin af aan is dit onze slogan en we kunnen het niet genoeg benadrukken.’ Rens valt hem bij, ‘Sinds het bekend is dat ik bij Van Gent Lease ga werken vragen ze mij al of dit alleen voor Toyota is. Niet dus, en aan mij de taak om dit bij iedereen tussen de oren te krijgen. Natuurlijk weten al veel relaties dat je voor elk merk bij ons terecht kan. Zo leveren we Volkswagen, Renault, maar ook Mercedes. Van Gent Lease, úw persoonlijke leasepartner. Aan de andere kant zijn er ook nog genoeg bedrijven die de laatste jaren niet in de markt zijn geweest voor een nieuwe auto. Niet vreemd dat de slogan van Van Gent Lease nog niet “on top of mind” is maar ik heb een enorme drive om die bekendheid te verbeteren.

Eerste order voor Elan!
‘Het is natuurlijk heel bijzonder dat ik mijn opvolger bij Elan Media haar nieuwe auto mag leveren’, vertelt Rens. ‘Dit onderstreept nog maar eens de fijne periode die ik daar heb gehad én de goede relatie tussen hen en Van Gent’. Moniek mocht haar complete Toyota Aygo X-Joy in gebruik nemen en Rens voorziet haar van de uitleg alsof hij nooit anders heeft gedaan.