Veel belangstelling voor Business Event Veenendaal

Veel belangstelling voor Business Event Veenendaal

Inspirerende ondernemersverhalen, een prachtige locatie, effectief netwerken en een enthousiaste betrokken gastvrouw blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event. 

Na een lange periode van voorbereiding vond maandag 20 november de dertiende editie van Business Event gemeente Veenendaal plaats. Anita Witzier presenteerde deze avond. Bij elke categorie werden prachtige bedrijfsfilms getoond en verdiepte Anita zich middels een interview in de achtergrond van elke genomineerde onder­nemer. Als eerste betraden de Jonge Ondernemers het podium, waarbij de jury bekend maakte dat Nicolien Berghuis van Espressobar De Fazant de winnaar is. In de volgende categorie MKB & Detailhandel kwamen Marianne en Gijs van DS 80 Verpakkingsmaterialen als winnaars uit de bus. Binnen de categorie Grootzakelijk won Cimar Elektronics B.V. en kregen Cilia van Ekris-Velthuizen en Marius van Ekris de prijs. De winnaar van de ICT-Award was vooraf al bekend gemaakt, namelijk Mprise B.B, en ontving ook zijn prijs.

Rabo Publieksprijs
Daarna was het publiek aan het woord. Via hun mobiel mochten zij stemmen wie voor hen de meest inspirerende ondernemer was. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Rabobank. Nadat de stemmen geteld waren, werd duidelijk dat Delektro met de award naar huis mocht gaan. Uit handen van Mariska de Kleijne, directievoorzitter van Rabobank Vallei en Rijn, ontving Jacob van Leeuwen de Rabo Publieksprijs.

Na het officiële programma was er voor ondernemers volop gelegenheid om de genomineerden en winnaars te feliciteren en (potentiële) zakelijke relaties te ontmoeten. Vinoveen verzorgde een mooie wijnproeverij.