Véél meer dan een beddenwinkel

Véél meer dan een beddenwinkel

Met een zeer uitgebreid en kwalitatief sterk aanbod is Morgana Veenendaal al jarenlang dé plek als je op zoek bent naar een nieuw bed. Maar de verrassend veelzijdige winkel gaat verder dan de bedrand en heeft nog veel meer te bieden.

Innovatie, inspiratie, informatie
Want wie denkt dat Morgana alleen maar bedden verkoopt, zal versteld staan als hij of zij de winkel binnenstapt. Dan is meteen duidelijk dat het veel meer is dan ‘slechts’ een beddenwinkel: het is veel meer een beleving. Je vindt er innovatie, inspiratie én betrouwbare informatie over alles wat met je slaapkamer te maken heeft.

Veelzijdig
‘Wij onderscheiden ons met onze veelzijdigheid. Daar verrassen we onze klanten mee’, vertelt eigenaar Peter Verrij. ‘We verkopen onder andere veertig verschillende ledikanten, zestig kussens, vijftig boxsprings en ruim driehonderd dekbedovertrekken. Maar ook 25 linnenkasten, standaard in diverse maten of geheel op maat samen te stellen. Dat doen we met een computer die in 3D laat zien hoe het er thuis uit kan komen te zien.’ Daarnaast is er de Vandyck Experience store, met daarin een zeer uitgebreid aanbod van bed- en badtextiel. Zo vind je er ook spreien, plaids en leuke accessoires.

SLAAP-DNA®
Op de basisschool wordt door leraren vaak gezegd: ga eens rechtop zitten. Maar hoe je het beste kunt gaan liggen zodat je latere klachten kunt voor­komen, dát wordt bijna nooit verteld. Gelukkig is er Morgana Veenendaal, waarbij je naast het voor jou perfecte bed en matras ook een uitgebreid slaapadvies krijgt.

Dat werkt als volgt. In een speciale test-Cocon, ontwikkeld door Ergosleep, laat het systeem je in slechts acht minuten tijd het verschil voelen tussen een ‘gewoon’ bed en een op jouw lichaamsprofiel (SLAAP-DNA®) afgestemde slaapoplossing. Vervolgens krijg je een document met daarop een advies van specialisten. Morgana werkt namelijk samen met diverse medisch specialisten en verwijst mensen met klachten indien nodig naar hen door. Bij meerdere fysiotherapeuten kun je gebruik maken van een kussen-uitleenservice. Daarnaast werkt het bedrijf samen met medisch specialisten zoals Paramedisch Centrum Rembrandt en Osteo­pathie Centrum Bennekom.

Meedenken
Morgana is er voor iedereen. Bij het aankoopproces wordt er namelijk rekening gehouden met je budget. ‘We denken met de klant mee. We maken inzichtelijk waarom een bepaald bed beter is dan het andere. Onze hele formule is er op gebouwd om mensen gezond te maken. Het meest geschikte bed is lang niet altijd het duurste. We hebben bedden van 1.000 tot 15.000 euro. Maar voor die duizend euro maken wij al een veel passender bed dan andere winkels. Bovendien laten we de prijsstappen altijd aan de klant voelen.’

Van de aankoop van je bed wil je geen slapeloze nachten hebben. Morgana biedt je daarom 365 dagen slaapgarantie. Kom dus snel langs en laat je inspireren, zodat je elke ochtend fris en gezond wakker wordt!

www.morgana-veenendaal.nl