Veenendaal kleurt groen door Suntech Energy

Veenendaal kleurt groen door Suntech Energy

COVID-19 heeft geen grip op Suntech Energy. De zonnepanelenspecialist uit Veenendaal is de afgelopen maanden juist sterk gegroeid. Met een derde team van monteurs in de startblokken, kleurt Veenendaal en haar omgeving in rap tempo groen.
De afgelopen tijd hebben veel mensen zich serieus verdiept in de aanschaf van zonnepanelen. Veelal valt de voorkeur op de lokale specialist uit Veenendaal: Suntech Energy. 

Lokaal vertrouwd
José Pilon (marketing/communicatie): ‘Je merkt dat mensen graag kiezen voor lokale, vertrouwde kwaliteit. Een bedrijf uit de buurt waarmee ze snel kunnen schakelen. Aan ons om dat vertrouwen waar te maken.’ Met een van de hoogste klantwaarderingen in de regio is dat voor Suntech Energy zeker het geval. José: ‘Klanten waarderen ons omdat we iedere keer weer streven naar prestaties op het hoogste niveau’.

Ruimer pand
Vorig jaar werd het bedrijf nog uitgeroepen tot Jonge Onderneming van het Jaar, en inmiddels is Suntech Energy hét adres voor Veenendaalse particulieren én bedrijven die willen verduurzamen. Een ruimer pand was dan ook hard nodig. ‘Niet alleen voor het installatiebedrijf Suntech Energy, maar ook voor onze zusterorganisatie, de Nederlandse zonnepanelenfabrikant de SOLARCELL GROUP B.V.’Waarom kiezen voor zonnepanelen?

- U wekt uw eigen groene stroom op
- Samen werken aan een beter klimaat
- BTW-teruggave voor particulieren
- Relatief snelle terugverdientijd
- Waardevermeerdering voor uw woningProject Petenbos
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om Veenendaal en omgeving te blijven voorzien van zonnepanelen. Met als kers op de taart de energieneutrale woningen in het nieuwbouwproject Petenbos. Geïnitieerd door de toekomstige bewoners, is een samenwerking ontstaan met Bouwbedrijf van Swaay. In een periode van in totaal drie weken worden de woningen voorzien van zonnepanelensystemen die volledig zijn ingericht op de wensen en eisen van de kopers. Later dit jaar staat een soortgelijke samenwerking gepland binnen het nieuwbouwproject Archipel in Veenendaal-Oost.

Beste merken
Suntech Energy werkt alleen met de beste merken. Naast de samenwerking met het gerenommeerde SolarEdge Technologies, worden de zonnepanelen geleverd door de SOLARCELL GROUP B.V. De luxe fullblack-zonnepanelen van 340 wattpiek zijn op dit moment het meest in trek. Ze zien er niet alleen esthetisch gezien strak uit, ze presteren ook nog eens optimaal, zijn van hoge kwaliteit én met een maximale garantie.

Waardevolle investering
Suntech Energy is uitgegroeid tot een solide regionale partij die veel particulieren weten te vinden, maar ook Veense bedrijven gaan steeds vaker de samenwerking aan. José is dan ook trots. ‘Het is mooi om met het hele team deze groei door te maken. Uiteindelijk leveren zonnepanelen een voordeel op waar klanten nog jarenlang profijt van hebben. Ook tegen bedrijven die overwegen om op deze manier duurzamer te worden zeg ik: ‘bel ons eens’. Wij weten de weg om de juiste subsidies aan te vragen, en ondersteunen graag in dit traject.’Waarom kiezen voor Suntech Energy?

- Betrouwbaar Veenendaals bedrijf
- Topkwaliteit zonnepanelen en omvormers
- Montage door eigen monteurs
- Transparant, korte lijnen, heldere communicatie
- Hoge klantwaardering in de regio


www.suntechenergy.nl