Wanneer kies je niet voor JIJ organiseren?

Wanneer kies je niet voor JIJ organiseren?

JIJ Organiseren zorgt dat jouw evenement tot in de puntjes is geregeld, zodat jij achteraf nog lang terugkijkt op een gezellige belevenis! Dat is natuurlijk niet voor elk bedrijf of iedere particulier weggelegd. Wanneer onderstaand profiel jou omschrijft, kun je beter zelf aan de slag gaan.

Tijdverspilling is écht jouw ding
Als jij op je werk wordt aangewezen om dat bedrijfsuitje te plannen, ga je maar wat graag aan de slag. Je hebt geen idee wat er allemaal bij komt kijken, maar dat betekent ook dat je minder tijd aan je overige werkzaamheden hoeft te besteden!

Je houdt van chaos
Op het moment dat je op een door jou georganiseerd feest voor zakenrelaties een klant luidruchtig ziet gapen en vervolgens hoort zeggen ‘Dit is saai, wanneer gaan we nou?’, dan leef jij op. Of wanneer het feest op het laatste moment wordt afgeblazen, omdat de uitnodigingen versturen onderaan jouw prioriteitenlijstje stond.

Je betaalt graag de hoofdprijs
Voordeel dat direct naar jou wordt doorberekend? Het kan! JIJ kan bij leveranciers vaak bureaukorting krijgen. Als korting jou óók nog eens koud laat, dan behoor jij met vlag en wimpel tot dit profiel!

Herken jij je hier niet in? Niets is ons te gek, JIJ regelt het voor je.