Wat straalt uw bedrijf uit?

Wat straalt uw bedrijf uit?

De crisis is voorbij, de Nederlandse economie floreert. Hoe zit dat met uw bedrijf? Wellicht is het tijd om de uitstraling van uw bedrijf eens kritisch te bekijken. Denk bijvoorbeeld aan de gevelreclame of de belettering op de bedrijfswagens. VERBEEK RECLAME is specialist in al deze zaken. Sterker nog, indien gewenst ontwikkelen ze een geheel nieuwe huisstijl, uiteraard afgestemd op uw ideeën. Het motto? Be different!

Uw bedrijfspand of winkel is uw visitekaartje. Er bestaat eigenlijk geen grotere ‘misser’ als de verlichte gevelreclame niet meer (volledig) brandt door veroudering. Maar denk ook aan uw wagenpark. Een pakkende uitstraling met een goede tekst op een bedrijfsbus valt eerder op dan een standaard logo op de achterzijde. Vergeet ook uw medewerkers niet. Lopen zij er warm, verzorgd maar toch comfortabel bij deze winter? Uw antwoord: Ook hier is VERBEEK RECLAME in thuis.

Voor elk vakgebied een aparte specialist
Eigenaar Bertus Verbeek vindt een persoonlijke en vlotte benadering bij deze aspecten onmisbaar. ‘We krijgen dagelijks offerte aanvragen binnen van Zeeland tot Groningen. Per mail reageren? Dat werkt niet, zo op afstand. Wij willen de juiste indruk krijgen van de klant. Daarom zorgen we ervoor dat we altijd binnen een week na de aanvraag bij ze langs gaan om een kijkje te nemen. We houden van snel schakelen en korte lijnen. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door een inpandige productieruimte met eigen hittepers, LFP-printer, snijplotters en een team van professionals. Of het gaat om autobelettering, carwrapping, gevelreclame, bewegwijzering, fotowanden, belichting, ontwerpen huisstijl, logo’s of bedrijfskleding: Verbeek Reclame heeft voor elk vakgebied een aparte specialist in huis. Hierin onderscheiden ze zich van andere reclamebedrijven Bertus Verbeek: ‘Om tot een goed resultaat te komen is complete vakbeheersing van groot belang. Natuurlijk kunnen meer mensen een leuk ontwerp maken, maar het vraagt een hoge mate van expertise om bijvoorbeeld een ontwerp te maken voor een vrachtwagen of gevelreclame.

Bedrijfskleding, be different
Ook in bedrijfskleding kan Verbeek Reclame de klant net wat extra bieden. Namelijk de bedrijfskledingstyliste die verder denkt dan een functioneel belang. Het moet lekker zitten en er ook leuk uitzien. Zo zijn er slijtvaste werkbroeken die niet van een hippe spijkerbroek te onderscheiden zijn. Trend van nu zijn de retro designs gecombineerd met het bedrijfslogo. Uiteraard denkt Verbeek Reclame daarin mee qua ontwerp. Zo tillen ze het uitzoeken van bedrijfskleding naar een hoger niveau. ‘Be Different’ is het motto.