Escapebox, durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Escapebox, durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Veenendaal Museum Veenendaal heeft een nieuw concept ontwikkeld, de Escapebox. Het verhaal van Veenendaal is echt een beleving met de Escapebox. De box bestaat uit een serie van vragen en opdrachten. Door de vragen juist te beantwoorden en de opdrachten goed uit te voeren, kunnen alle kisten worden geopend. Ben jij benieuwd wat er in de kisten zit? Kom het zelf komen ontdekken.

Door het uitvoeren van opdrachten worden de spelers kriskras door het museum geleid. Elke goed beantwoorde opdracht geeft een cijfercode en met die code is een volgende box te openen. Er zijn vragen over allerlei onderwerpen, zoals over de wol- en sigarenindustrie in de streek. Ook als je niets van Veenendaal weet is het leuk om te spelen.

De Escapebox
De Escapebox is een modern spel, dat is afgeleid van het fenomeen Escaperoom. De Escapebox bestaat uit meerdere kistjes, die elk met een code geopend kunnen worden. Lukt het jouw team alle codes te kraken en de kisten te openen?

Beleving
Museum Veenendaal speelt erg in op de beleving van de bezoeker. Bezoek interactief het museum door tijdens het museumbezoek het spel te spelen. De Escapebox is leuk voor jong en oud.

Meer informatie over Museum Veenendaal en de Escapebox is te vinden op: www.museumveenendaal.nl.