Houd je VAST: LOS Muziektheater komt naar De Lampegiet

Houd je VAST: LOS Muziektheater komt naar De Lampegiet

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VASTigheid is voor de meiden een droom en een nachtmerrie tegelijk. 

Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit, dat staat wel VAST.

De meiden van LOS Muziektheater; Femke Vernij, Charlotte Waardenburg, Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, vonden elkaar op de opleiding "Muziektheater" van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Tijdens hun studie speelden ze al regelmatig op de meest uiteenlopende gelegenheden. In mei 2006, na hun allereerste optreden samen, besloten ze verder te gaan als LOS Muziektheater.

In 2009 richtten ze Stichting LOS Muziektheater op, en werd de eerste stap richting het theater gezet met deelname aan cabaretfestivals als het AKF en het GSCF. Vanaf toen stonden zij in de theaters. Eerst met hun voorstelling Lijf On Stage (2010-2012). Vervolgens kwam FCKD (2012-2014) Total LOS (2014-2016) en op dit moment touren zij met hun nieuwe voostelling VAST, geregisseerd door Silvester Zwanenveld.

De voorstelling in Theater De Lampegiet begint 29 mei om 20.15 uur en kost €17,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 –13.00 uur aan de balie van het theater.