Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Na zijn succesvolle clubtour met de hits van Hazes komt Martijn Fischer met Hazes repertoire Theater Lampegiet! Dat werd tijd ook. Want de muziek van André Hazes leent zich perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. 

Vier met Martijn Fischer en zijn band wat André Hazes sr. ons heeft nagelaten!

Deze voorstelling sleept je mee de emotionele achtbaan in. Met grootse en meeslepende teksten bezingt Fischer thema’s als de liefde. Even later weer klein en ingetogen alledaags. Zo is Hazes van iedereen!

Sluit Hazes in het hart tijdens een avond vol levensliederen en feestmuziek. Wat een mix maakt Fischer ervan. Alle grote hits komen voorbij. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en in de film ‘Bloed, zweet en tranen’. Zijn keel is van goud. Troost en verbroedering vechten om voorrang. Wat mag het eerst het hart raken?

Start seizoen
Deze try-out is de allereerste voorstelling van het seizoen 2019-2020 in Theater Lampegiet en het belooft een spektakel te worden!

Meer informatie
Woensdag 18 september 2019 in Theater Lampegiet I Muziek I De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 33,00 via www.lampegiet.nl