Oldtimerspektakel

Oldtimerspektakel

Op zaterdag 16 juni as is het weer zo ver: het oldtimerfestival editie 2018. Gerwin Veltman, het 'brein' achter het festival, raakt niet uitgepraat als het over deze tweede editie gaat.

'Met ruim 120 deelnemers, nieuwe activiteiten en diverse parades van klassieke voertuigen, belooft het een waar spektakel te worden!' Gerwin, een 'autosiast' in hart en nieren, hoefde niet lang na te denken over een volgende editie. 'Na de vele positieve reacties over editie 2017, zijn we in een vroeg stadium gestart met het festival.

Volop activiteiten
Met de komst van nieuwe initiatieven zoals een parade van klassieke brandweerwagens, een optocht van oude brommers en een kramenmarkt met automobilia, onderdelen, (be)kleding, boeken en tijdschriften is het programma nog gevarieerder en nog toegankelijker voor een breder publiek. Het festival in de middag is van 12 tot 17 uur en gratis voor alle oldtimers en publiek. De locatie is het evenemententerrein naast het stadspark.

Kom zaterdag 16 juni a.s. dus naar het oldtimerfestival. Het belooft een geweldig evenement te worden dat u beslist niet mag missen dus kom vooral langs! Meer informatie op www.oldtimerveenendaal.nl