Ontmoetingshuis start culturele programmering

Ontmoetingshuis start culturele programmering

De nieuwbouwwijk Veenendaal-Oost is volop in beweging. De huizen schieten de laatste tijd weer als paddenstoelen uit de grond, en ook bij het Ontmoetingshuis wordt er niet stilgezeten. Aankomend voorjaar start er een brede culturele programmering met theater, lezingen, muziek, feest en cursussen voor jong en oud.

Zo geeft Maarten van Rossem op 5 april een lezing over Amerika en staat er op 25 mei een theaterconcert van Margriet Eshuijs op het programma. Daarnaast worden er verschillende workshops georganiseerd voor kinderen, zoals tekenen, goochelen en muziek maken. Maar ook voor volwassenen is er een gevarieerd aanbod van workshops en sportlessen. Uiteraard zijn de activiteiten niet alleen bedoeld voor de wijkbewoners. Alle inwoners van Veenendaal (en daarbuiten) zijn van harte welkom om de activiteiten bij te wonen. 

Overigens was de theatervoorstelling Nijntje op de fiets al binnen één dag uitverkocht. De organisatie gaat haar best doen een extra voorstelling in te kopen. Wil je ook graag met je peuter naar Nijntje? Houd dan Facebook of de website www.ontmoetingshuis.nl goed in de gaten. Benieuwd naar een overzicht van alle activiteiten? Download dan hier de brochure of ga naar de website om tickets te bestellen.