Praten over later

Praten over later

Een afscheid zonder “zwarte randjes” en precies zoals bij u of uw dierbaren past, Dineke de Ruiter Uitvaartzorg staat voor het kleuren en vorm­geven van het afscheid. Wij begeleiden u met betrokkenheid, warmte en respect.

Praten over uw eigen dood en uitvaart is voor veel mensen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Liever gaat men een dergelijk gesprek uit de weg. Maar een goede voorbereiding voor later kan veel rust geven. Dan blijft er tijd, rust en ruimte over om op eigen wijze afscheid te nemen van elkaar.

Uitvaartwensenboekje
En daarvoor hebben wij een wensenboekje voor u gemaakt. Het boekje is gemaakt om wat houvast te geven en is startpunt voor het invullen van de uitvaart. Wilt u graag een wensenboekje ontvangen, mail of bel ons dan even, dan sturen wij het kosteloos toe. En als dit wensenboekje dan is ingevuld, leg het dan maar zorgvuldig in de kast om het daar voorlopig lekker stoffig te laten worden. Heeft u liever een persoonlijk maar vrijblijvend keukentafelgesprek over uw wensen of wilt u meer weten over de mogelijkheden die er zijn, belt u mij dan gerust. Ik kom graag bij u voor een vrijblijvende kennismaking en een informatief gesprek.

Uitvaartkosten, duidelijk en transparant
U kunt ook bij ons terecht indien u ergens anders bij een grote maatschappij een verzekering of lidmaatschap voor uw uitvaart heeft. Op onze website vindt u hier meer informatie over.

www.ruiteruitvaartzorg.nl