Wat zie jij in Veenendaal

Wat zie jij in Veenendaal

Maak jij de mooiste, meest bijzondere foto van Veenendaal? Niet met een geavanceerde camera, maar gewoon met je smartphone? De organisatoren van de smartphone fotowedstrijd kregen al heel wat foto's binnen. Je hebt nog een paar dagen om jouw foto te mailen. 

Meedoen is simpel. Je hebt tot 15 oktober de tijd om je foto te mailen naar fotowedstrijd@museumveenendaal.nl. Eén belangrijke voorwaarde: jouw foto heeft als onderwerp 'Veenendaal'.

Maakte jij vorige week een foto van een prachtige regenboog? Legde jij met je mobiel vast hoe geweldig jouw kind verkleed ging met Lampegiet? Zat jij in het gezellige centrum van Veenendaal op een terras en maakte jij daar een foto die toevallig heel goed lukte? Stuur 'm op! 

Een vakjury kiest de beste foto’s in vijf categorieën: kleur, zwart/wit, bewerkt, onbewerkt en jeugd t/m 15 jaar. De vakjury van de fotowedstrijd bestaat uit vier personen, waaronder Nico Brons beroepsfotograaf en afgestudeerd smartphonefotograaf.

De winnaar in elke categorie wint een geldprijs van € 200,–, een workshop smartphonefotografie door Nico Brons en de foto wordt gepubliceerd in het Phonographer Magazine. De tweede prijs in elke categorie bestaat uit een workshop smartphonefotografie door Nico Brons.

De vijftig beste foto’s worden van 17 november t/m 1 december tentoongesteld in Museum Veenendaal. Hangt jouw foto daartussen, dan maak je ook nog eens kans op de publieksprijs. Die vijftig foto's worden ook gelijktijdig buiten geprojecteerd op het gebouw van de Troubadour in Veenendaal.

Voor deze fotowedstrijd gelden uiteraard wat spelregels. Wil je die lezen, ga dan naar de wite van Museum Veenendaal. Succes! Veens. is dol op mooie, Veense plaatejs en is benieuwd naar de uitslag!