Win 2 kaartjes 4 Jaargetijden met Angela Schijf!

Win 2 kaartjes 4 Jaargetijden met Angela Schijf!

Angela Schijf en haar orkest zijn terug! Vorig jaar veroverden ze de harten van vele kinderen én hun ouders met deze muzikale theatervoorstelling.

In dit avontuurlijke sprookje belanden twee zusjes - de één ijverig en braaf, de ander lui en brutaal - in het wonderbaarlijke land van Vrouw Holle. Daar moeten ze opdrachten vervullen en ontdekken ze de kracht van de natuur. Terwijl het brave meisje blijmoedig het graan oogst, ligt haar zusje met een cocktail te jammeren in de zon. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Het orkest van jonge, getalenteerde musici speelt de wereldberoemde Vier Jaargetijden van Vivaldi. Beleef de seizoenen samen met Angela en geniet van dit muzikale hoogtepunt voor het hele gezin.

Winnen doe je door onder DIT Facebookbericht aan te geven wie jij met deze kaartjes wil verrassen. Reageren kan tot 24 oktober 11.00 uur, de winnaar maken wij 11.30 uur op onze Facebookpagina bekend. 

Waar: Theater De Lampegiet
Wanneer: 24-10-2018 om 15.00 uur 
Genre: Licht klassiek/Familietheater
Familievoorstelling 6+